Нашите Услуги

Бизнес Консултиране
 

Преместването на бизнес в чужда страна винаги е трудно, особено когато не знаете езика и манталитета на хората. Като част от ЕС България привлича голям брой инвеститори, външни изпълнители, стартиращи фирми и предприемачи. Ние от VEKAR Group знаем как да ви водим през целия процес, като ви предоставяме услуги, които ще отговарят на вашите дейности и ще изискват минимални усилия от ваша страна.

Формиране на компанията

Процесът на регистрация на фирми в България не е сложен, но все пак може да срещнете някои трудности по време на процеса . VEKAR GROUP предлага широка гама от  услуги, които напълно отговарят на нуждите и очакванията на клиентите ни на достъпна цена. Работим бързо и можете да разчитате на нас за целия процес. Над 800 други компании ни вярват, доверите ни се.

Корпоративни услуги
 

След като фирмата е регистрирана, тя изисква допълнителна поддръжка. Нарастващата стопанска дейност изисква да бъдат изяснени допълнителни административни формалности. Нашата компания ще се погрижи за всички тези административни формалности, докато се фокусирате върху растежа и успеха си. Ценим вашето време и усилия, повече от 300 съществуващи компании печелят от нашите услуги и развиват добре развиващ се и бързо развиващ се бизнес в България.

Недвижимо имущество
 

Пазарът на недвижими имоти в България става все по-привлекателен за международните инвеститори със своите конкурентни цени и големи възможности. VEKAR GORUP познава спецификата на пазара на недвижими имоти в България. Нашите брокери ще намерят имота, който напълно отговаря на вашите лични и бизнес нужди. Ще Ви съдействаме за всяка стъпка по време на административните процедури.

Бизнес туризъм
 


България е красива страна, която е привлекателна за нарастващия брой туристи на годишна база. VEKAR GORUP и нейният партньор TourBEMOL Bulgaria предлагат пакети за чуждестранни туристически агенции, които биха искали да разширят и предложат България като туристическа дестинация.

SITE MAP
ADDRESS

Str. Kozloduy 114,
Sofia,Bulgaria 1000

CONTACT US

info@vekargroup.com

+359 886 560 009
+359 2 426 9757

© 2011 - 2020 by VEKAR GROUP